Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@23:33:21 GMT

زائران اربعين، ارز دولتي مي‌گيرند

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۸۸۱۱۳

زائران اربعين، ارز دولتي مي‌گيرند

خبرگزاري آريا - رئيس ستاد مرکزي اربعين گفت: براساس وعده بانک مرکزي امسال نيز به منظور جلوگيري از بازار سياه، ارز به زائران اربعين اختصاص پيدا خواهد کرد. البته اين ارز تماماً در داخل کشور توزيع مي‌شود
به گزارش خبرگزاري فارس، چهارمين جلسه کميته فرهنگي ستاد مرکزي اربعين صبح امروز سه شنبه 4 تيرماه با حضور حسين ذوالفقاري معاون امنيتي و انتظامي وزارت کشور و رئيس ستاد مرکزي اربعين و حجت‌الاسلام حميد احمدي رئيس کميته فرهنگي آموزشي ستاد مرکزي اربعين در محل بعثه مقام معظم رهبري برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسين ذوالفقاري معاون امنيتي و انتظامي وزارت کشور و رئيس ستاد مرکزي اربعين در اين نشست اظهارداشت: اميدواريم بزرگترين مدال ما در روز قيامت مدال خادمي امام حسين (ع) باشد لذا بنا داريم اجازه ندهيم زنگي غير از الهي در اربعين نفوذ کند و مانع مطرح شدن اسم و عناوين نهادها و دستگاه‌ها مي‌شويم تا بحث افراد کنار گذاشته شود.
وي با بيان اينکه اعلام شده است تا تابلوي نهادها و سازمان‌ها در مراسم اربعين کنار گذاشته شود، تصريح کرد: متاسفانه با خودستايي و سازمان ستايي در راهپيمايي اربعين، اجر و پاداش خدمت‌ها به هدر مي‌رود.
مکان حذف ويزا در سفر اربعين امسال
وي با بيان اينکه ممکن است در ايام اربعين حسيني صدور ويزا نيز لغو شود، گفت: امسال سفر اربعين با توجه به حذف رواديد بايد مديريت شود زيرا با استقبال زائران مواجه خواهيم شد که هرچند زيرساخت‌هاي ايران نيز آماده باشد، زيرساخت‌هاي عراق آمادگي پذيرش زائران را ندارد لذا بايد نحوه عبور از مرزها و زمان سفر را مديريت کنيم.
ذوالفقاري با بيان اينکه بنا داريم سفر زائران برخي از استان‌ها را از مرز مهران ممنوع کنيم، تصريح کرد: باتوجه به افزايش حجم زائران ممکن است مشکلاتي ايجاد شود که بايد با ارائه آموزش‌هاي لازم مانع شويم.
معاون امنيتي و انتظامي وزارت کشور ادامه داد: پيشنهاد اين است که در هر استان افرادي به عنوان سرگروه انتخاب شده و زيرمجموعه فرضاً 300 نفره خود را تحت آموزش قرار دهند تا آموزش‌ها در مبدا ارائه شود.
وي افزود: براساس قول بانک مرکزي امسال نيز ارز به زائران اربعين به منظور جلوگيري از بازار سياه اختصاص پيدا خواهد کرد البته اين ارز تماماً در داخل کشور توزيع مي‌شود و هيچ توزيعي در خارج از کشور نخواهيم داشت زيرا ستاد با توزيع ارز در عراق به دليل نبود بستر لازم مخالف است.
ذوالفقاري با اشاره به اينکه طرح تفصيلي مرزهاي کشور به اتمام رسيده است، افزود: براساس اين طرح در استان‌هاي مرزي ساخت و سازهايي خواهيم داشت که در همين راستا يکي از خيران در حال احداث 10 هزار مترمربع سايه بان در مرز مهران است و 600 سرويس بهداشتي نيز احداث خواهد کرد و بنا داريم در اين مرز فشار آب را تا 500 هزار ليتر افزايش دهيم.
رئيس ستاد مرکزي اربعين حسيني در پايان سخنان خود خاطرنشان کرد: کميته مشارکت‌هاي مردمي امسال دو و نيم برابر تغذيه و يک و نيم برابر اسکان را در موکب‌ها با توجه به پيش بيني رشد جمعيت، افزايش داده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۸۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست

به گزارش خبرگزاری مهر، همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

کد خبر 6096101 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی
  • چاپ هفت و نیم میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • ستاد مرکزی راهیان نور از ظرفیت‌های دستگاه‌ها بهره‌مند می‌شود
  • ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس فعال می‌شوند
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • پیش بینی ۲۸۷ شعبه برای دور دوم انتخابات
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین